TAČNA LOKACIJA POLAGANJA PRIJEMNOG ISPITA (Drugi upisni rok) ZA UPIS STUDENATA U PRVU GODINU PRVOG CIKLUSA STUDIJA, NA MAŠINSKI FAKULTET UNIVERZITETA U TUZLI U AKADEMSKOJ 2021/2022. GODINI

Prijemni ispit za upis studenata u prvu godinu prvog ciklusa studija na Univerzitetu u Tuzli-Mašinski fakultet održat će se dana 06.09.2021. godine sa početkom u 10,00 sati u Kampusu Univerziteta u Tuzli.

Obavještavaju se  Kandidati koji su aplicirali za upis na Mašinski fakultet  da dođu u Kampusu Univerziteta u Tuzli ispred učionice 06B  na adresi Armije Bosne i Hercegovine b.b., Tuzla, ponesu neki identifikacioni dokument (lična karta ili pasoš) i plavu hemijsku olovku najkasnije do 09:15 sati kako bi se provele sve epidemiološke mjere (mjerenje temperatute, provjera posjedovanja zaštitne maske itd.), te budući studenti smjestili u učionice te u 10:00 sati počeli sa radom prijemnog ispita.

Buduće brucoše Mašinskog fakulteta će ispred učionice 06B dočekati članovi Komisije za provođenje dežurstva na prijemnom ispitu.

SPISAK KANDIDATA ZA POLAGANJE PRIJEMNOG ISPITA ZA UPIS U PRVU GODINU PRVOG CIKLUSA STUDIJA, NA MAŠINSKI FAKULTET UNIVERZITETA U TUZLI U AKADEMSKOJ 2021./2022. GODINI DAT JE U PRILOGU.

You may also like...