OBAVJEŠTENJE_INDUSTRIJSKA PRAKSA

Obavještavaju se studenti koji su  se prijavili putem E-maila Prodekanu za nastavu i studentska pitanja da su sebi pronašli poligon gdje će obavljati industrijsku praksu da od 17.06. do 23.06.2020. godine mogu preuzeti pripremljenu dokumentaciju potrebnu za realizaciju iste. Dokumentacija se nalazi na ulazu u zgradu Mašinskog fakulteta (obratiti se osobi na ulazu, portir).

Dokumentacija se sastoji od:

1. Ugovor o izvođenju industrijske prakse (četiri primjerka), Ugovor popuniti manuelno na mjestima gdje je ostavljen prostor, potpisati student i predstavnik preduzeća gdje se praksa izvodi, a zatim dva primjerka obavezno dostaviti na Fakultet Prodekanu za nastavu i studentska pitanja.

2. Dnevne bilješke studenta/ice (6 listova za 6 dana), obavezno manuelno popunjavati svaki dan po jedan list u vezi sadržaja Industrijske prakse. Dnevne bilješke su ovjerene od strane Fakulteta te je potrebno obavezno iste popunjene i potpisane u originalu dostaviti  Prodekanu za nastavu i studentska pitanja.

Napomena: Student/ica koji/a preuzme navedene materijali obavezno se potpisati na spisak koji stoji uz materijale te obavezno napisati E-mail adresu kako bi Prodekan za nastavu mogao istim dostaviti u elektronskoj formi dodatne materijale koji se popunjavaju elektronski, a obavezni su kod realizacije industrijske prakse.

 

Za sve dodatne informacije obratiti se Prodekanu za nastavu i studentska pitanja

 

S poštovanjem,

 

Menadžment Mašinskog fakulteta

 

You may also like...