SPISKOVI KANDIDATA SA TAČNOM LOKACIJOM POLAGANJA PRIJEMNOG ISPITA ZA UPIS STUDENATA U PRVU GODINU PRVOG CIKLUSA STUDIJA, NA MAŠINSKI FAKULTET UNIVERZITETA U TUZLI U AKADEMSKOJ 2021/2022. GODINI

Prijemni ispit za upis studenata u prvu godinu prvog ciklusa studija na Univerzitetu u Tuzli-Mašinski fakultet održat će se dana 06. 07. 2021. godine sa početkom u 10,00 sati.

Obavještavaju se  Kandidati koji su aplicirali za upis na Mašinski fakultet  da dođu u Kampusu Univerziteta u Tuzli ispred učionica 06A i 06B  na adresi Armije Bosne i Hercegovine b.b., Tuzla, ponesu neki identifikacioni dokument (lična karta ili pasoš) i plavu hemijsku olovku najkasnije do 09:15 sati kako bi se provele sve epidemiološke mjere (mjerenje temperatute, provjera posjedovanja zaštitne maske itd.), te budući studenti smjestili u učionice i u 10:00 sati počeli sa radom prijemnog ispita.

Buduće brucoše Mašinskog fakulteta će ispred učionica 06A i 06B dočekati članovi Komisije za provođenje dežurstva na prijemnom ispitu.

SPISKOVI KANDIDATA SA TAČNOM LOKACIJOM POLAGANJA PRIJEMNOG ISPITA ZA UPIS STUDENATA U PRVU GODINU PRVOG CIKLUSA STUDIJA, NA MAŠINSKI FAKULTET UNIVERZITETA U TUZLI U AKADEMSKOJ 2021./2022. GODINI DAT JE U PRILOGU:

S poštovanjem,

Menadžment Mašinskog fakulteta

You may also like...