OBAVJEŠTENJE ZA KANDIDATE O LOKACIJI POLAGANJA PRIJEMNOG ISPITA I UPUTSTVO O POLAGANJU PRIJEMNOG ISPITA

Prijemni ispit za upis studenata u prvu godinu prvog i integriranog prvog i drugog ciklusa studija na Univerzitetu u Tuzli će se održati dana 04. 07. 2024. godine u 10 sati.

Kandidate koji su aplicirali za upis na Mašinski fakultet obaviještavamo da će se prijemni ispit održati u prostorijama Mašinskog fakulteta Univerziteta u Tuzli (učionice: MŠF-102, 103, 03 i 05E) na adresi Urfeta Vejzagića br. 4, 75 000 Tuzla.

Kandidati trebaju doći na mjesto određeno za polaganje prijemnog ispita najmanje 30 minuta ranije kako bi se provela procedura identifikacije Kandidata. Kandidat koji zakasni na prijemni ispit neće moći pristupiti polaganju prijemnog ispita i eliminiše se iz procedura prijema na Univerzitet u Tuzli.

Identifikacija kandidata vrši se ličnim dokumentom kao što je: lična karta, pasoš ili vozačka dozvola. Strani državljani identifikuju se pasošem. Kandidat koji ne priloži odgovarajući identifikacijski dokument ne može pristupiti prijemnom ispitu.

Prijemni ispit se obavezno radi nebrisivom hemijskom olovkom plave boje. Na prijemnom ispitu zabranjeno je unošenje elektronskih pomagala (kalkulatora, mobitela), kao ni pisanih materijala.

You may also like...